woensdag 6 maart 2013

Accesoires tips.

Een simpele spijkerbroek, een shirt of trui en een vestje. Kan wat saai zijn, en je kan het vrolijker en leuker maken met een armbandje, bandana of ketting. Ik geef jullie vandaag wat tips, enjoy reading!

Een bandana kan je altijd goed combineren met een simpele outfit. In je haar, of aan je broek. Allebei even leuk en stoer. Als je geen bandana hebt, probeer dan op een webshop te zoeken of in een winkel die accesoires verkoopt.

Klaar met de normale oorbellen die je in de kast heb liggen? Dan is een earcuff misschien iets voor jou. Als je op Google gaat zoeken herken je deze oorbel vast wel. Het staat superleuk bij een basic outfit en natuurijk kan je altijd nog andere sieraden omdoen!
Een ketting of armband staat altijd leuk, bij een blousje of shirtje. Vaak heb je die zelf wel, maar ga is in de kast zoeken. Vaak vind je nog leuke armbanden of kettingen en die kun je ook weer combineren met kleren die je al hebt. Een soort recycelen dus.

Zilver, goud of brons staat het best bij een basic outfit met niet veel kleur. Heb je wel veel kleur in je outfit? Zwart staat daar leuk bij, of zoek sieraden in de kleur van je outfit. 

Dit zijn de tips, heel simpel maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt. Liefs, Esmee. Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten