dinsdag 19 maart 2013

Voorjaarstrends.



Het zou misschien wel leuk zijn als je het aan het weer zou zien, maar het is bijna lente! De rokjes mogen weer uit de kast gehaald worden, het is langer licht en de lentecollectie komt er weer aan! Vandaag laat ik jullie een paar trends zien die best handig kunnen zijn voor dit voorjaar.


Kleur.
Lekker veel kleur! Geel, mintgroen of babyblauw; het maakt niet uit. Vaak kun je dat goed combineren met een blousje of een zwarte broek. En pastel bijvoorbeeld super goed bij spijkerstof. Een mintgroen blousje of shirtje met een witte broek? Allemaal trends die je zult tegenkomen deze lente.

Taille.
Soepelvallende jurkjes met een touwtje in het midden, je hebt er nu vast wel een beeld bij. Niet mijn voorkeur eerlijk gezegd, maargoed. Deze lente word de taille benadrukt. Ook worden de wijde pijpen weer helemaal hip, maar een skinny jeans kan ook zeker nog wel hoor!

Printjes.
Ze zijn weer terug hoor, de printjes! Een tekst op je shirt kan natuurlijk ook. Een skinny jeans, een grijs shirtje met een printje erop, stoere gympen eronder en je bent ready to go! Of een trui met stippeltjes.
Zelf heb ik een broek met strepenprint en sterrenprint. Allebei van de Primark. Daar kan je het leukst shoppen voor de lentecollectie, mijn tip! Kijk anders ook bij Zalando, Vimodos of de Bijenkorf.

Bedankt voor het lezen, liefs Esmee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten